CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

Saturday, July 2, 2011

blablabla.......

   Bangun pagi..gosok gigi....cuci muka....makan pagi..blabla...Ariniyh bgun awal sbb saket perot.Adehhh...Sbb mlm td lupa nk makan.sbb tuh pagi niyh saket perot.Smlm 3 shopping mall sekali harung semata2x nk cari jam idaman akak aku.Dah lh kuar pki selekeh jer.Ktenyer nk pegi kedai cikai..tgk2x g shopping mall gak.ape nk merepek pagi2x niyh.Bl0rr lah plak.Adehhh..omooo...
    Nih story x tau lh best ke x.Pagi2x mmg gianlah nk dengar suara orang cakap korea kan.Memandangkan sekarang nk cuba mahir cakap lak.Pagi tadi tgk screening humanity.omomooo...so sweet ok.Cerita pasal pasangan couple yg x normal niyh.Bf die normal tp pompuan tuh lumpuh lah.Tp lelaki tuh sgt romantik ngn sweet sbb pndi masak dan sangat2x cintakan isteri die.chongmal saranghamnida.Anak dua orang jadi pelengkap kehidupan dieorang.Cerita lagi daebak dr we got married.Atas ckit lah dr we got married sbb kan lawak jo kwon ngn gain tuh.sush sangat nk lupa.kekeeee..
    Malam td teringat lak dok asyik melayan chatting teringat lah cerita berangan ngn mmbe aku niyh nk blaja x pon melancong ke korea.Adehhh spe x nk pegi korea..TeeHaMinGGukk...ceh kang kne buang dr Malaysia lak...hakhakkk..Lebih2x lagi pnh blaja bahasa korea kat UKM.Mmg berbulu jer tgk dak yg 3rd level Bhs Korea pegi.Ceeittt...ape kurangnyer kiteorg niyh...cehh ayat pasrah jer.+)X pe la rezeki masing2x kan.Punya lah berangan smpi x sedar dah pukol 2 pagi.Cam mmbe aku niyh die suka kim jae won...sah2x dah kne penyakit Lie To Me kn..kn..kn...Aku ttp ngn Tae Yang ngn JyJ aku,...tp sgt sadis sbb JYJ x leh perform kat Korea.Niyh yg mcm nk wat perhimpunan Bersih jer nih kat Korea ksi JYJ masok carta.X pasal2x kne pegi cari kat carta Jepon.Oricon chart nk tau pasal lagu dieorang.Naseb baek lps lah jugak kerinduan biler Mickey Yoochun berlakon citer Sukhyunwan scandal.hisshh..x lupa yer janji aku kat mmbe aku niyh nk ajar die bhs Korea.Boleh sgt2x.X der cas bayaran dikenakan.Memandangkan aku nih baek sokmo.haha....
    Klu citer psl Korea niyh smpi kiamat pon x habes.Owg wat status kat Fb....contohnyer...aku dh nengok Transformer ,green latern,kung fu panda,sekali lagi(tlglah citer niyh aku dah download sblm kuar panggung lah..)..what next!!blablablaaa....eeleh mcm die sorg jer nengok wayang..kan..kan...aku nk wat gak lah...aku dh nengok citer Giant,49 days,Lie To Me,Babyfaced Beauty,Secret Garden,Princess Prosecutor,Two Wives,City Hunter,...blablaaa.....reality show x yah citer lah kan.Hampir sume gak aku nengok.Citer yg kat panggung seriusly dh nengok dua jer dr yg disebut tadi.sgt loser ok psl dunia niyh.hahaa.Rilek sudh x semestinyer klu x tengok mcm owg ketinggalan zaman pon.Korea pon dah setanding ng U.S dah.sbnrnyer lg hebat ok...seriuzz..so sme2x lah masuk kpop fan.Jgn dengar ckp owg yg dak minat kpop nih x sedar di untung lah..balbalablaa....x yh nk ckp klu  ko pon minat yg bkn2x kn.k lh...anyang...

4 comments:

Jefri said...

Aleya!!!!! aiyyo fon tulisan, pening i baca. Eh, baby face beauty tu jang nara!!!! huaaa....tunggu setiap episod kat astro jek, malas download, jimat space. hehe. baiklah, aku akan jadi kpop fan dan akan menyokong penuh gula-gula dan max 24:7..errrr

MiZz MoTiEp BlOg said...

ooh ye ke...k lah nnti aku update aku tuka fon..kuikuikuiiii

Teacher Shin said...

Hey nice post^^. Feel free to learn Korean at our blog. Check out our latest post : Destination Particle

MiZz MoTiEp BlOg said...

waaaa...kumwo subsaenim...(^^)

Post a Comment