CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

Saturday, January 15, 2011

haha...jahat giler

        Sbnrnyer smlm aku g meronggeng ngn mmbe aku dr masjid india smpilah ke sogo.Kor bygkn lah perjalanan kiteorg.Tp aku g tau penolong pngrh aku yg aku blk umah sbb ader hal....jahat x...sgt jahat ok!!sorrylah ajakan rakan2x mmg x dpt tertahan.Perjalanan kiteorg bermula bile kiteorg turun kat station masjid jamek.Geng2x yg menyertai ronggeng nih..ialah aku a.k.a dak cute cm hamsters(hakhakk..tgk aku dh declare ok),Mama Hunny,Kak husna ngn mmbe,Su mmbe koz ku,last but not least Notnot ngn Budak lidi a.k.a bf not not.Sblm mnjalan kan aktiviti terlarang nih kiteorg mkn dl kat kedai maple yg dekat jer dgn laluan masjid india tuh.Tp x braper bestlah kuah roti canai die.Roti canai fakulti lg masyuk!!Tp nk sedapkan hati air milo ais die mmg terbaek.Aku rse x rugi lah g sne.Lpz usha2x masjid India mcm x byk barang jer then kiteorg meneruzkn perjalanan ke Jalan TAR.


         Smpi kat Jalan TAR mmg byk giler barang yg kiteorg nk aim.Mcm aku nk baju yg ader puffy tuh..klu boleh ader gambo punyer lg cute.Skrg nih mmg aku gilerkan pattern baju2x cmtuh.Even mmbe kozmate aku pon tau aku giler kan bnde tuh.Baju puffy nih mcm baju yg kat bahu tuh ade cm ropol2x.Haa baju tuh lah.Klu terjumpe sile call no aku ok..ngee~Tp kat Jln Tar byk jumpe selendang yg mmg aku nk dr dl.Selendang nih cm ader 2 warne lah...aku dh lme cr stok cmnih.Br semalam jumpe kat Jalan TAR.mmg bersyukorlah.nnti leh melaram pki selendang ok.!!(^^).Pastuh kiteorg decide beli bju kurung yg agak sme lah utk geng2x kiteorg br lah unite kan.Kain cotton mmg cunlah kain die.Disebabkan kiteorg beli byk mak cik tuh ksi murah 4 meter RM19 je ok.Fuhh murah2x utk kain cmtuh.Aku nyer kain warna bunge die maroon.X saba nk pki sme2x lpz rayer cina nih..ngee~Aku ingt nk wat style bju kurung pahang.Tp x sure lg lah.Tgh pike lg nk wat fesyen ape..huhuuu.


      Lpz shooppink kat Jalan TAR ....bergerak ke Sogo.Semalam arie mmber sogo jer leh masuk.Dsbbkn mmbe aku ader kad die.Aku menumpang je lah.Maleh eh nk wat kne beraturlah ,photostat i.c bagai.Agk lecehlah tp untung gak sbb spe ader kad tuh dpt diskaun biler bli shoppink kat Sogo.Mcm rugilah plak x wat.Huhuu.Tp sblm tuh kiteorg lunch dl sblm stat bli barang kat dlm sogo tuh.Petua Dr Fadzilah Kamsah ok.Sblm shoopink make sure mkn dl ditakuti nnti terlalu tamak mmbeli brg dan mmbazir.So kite mkn dl!!!!Ingt nk mkn dekat ngn air terjun kat sogo tuh.Tp rmilah plak.huhuu.So amekjer lah mne2x spot kat Sogo tuh.Aku pon statlah order Yee Mee feveret tuh.Ngn air tembikai.Sume mmbe aku order Air tembikat kat situ yg mmg gred A lah.Dh lh byk murah lk tuh.Selesai mkn sume g toilet dl.make up dl pastuh br shoppink....smpi cni je lah pnt nk taip...aku smpt beli satu t-shirt ngn blouse kat sogo.Yg laen maseh x dpt memuaskan hati.K lah anyang!!(^^)

1 comments:

Alynn Notnot said...

heheheh thanks for the great time smlm :)

Post a Comment