CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

Monday, January 3, 2011

HARI MARAH SEDUNIE.

   Ye ke...asl aku x tau pown ari marah sedunie nih...yg aku tau hari kanak2x sedunie jer mmndgkan aku blum baligh lagi..heheee.arinih mnjd arie  mare sedunie bg aku sbb aku sgt mare sme itu owg .Sebnrnyer aku sgt penat giler arinih sbb kne repeat experiment 2x setengah..hahahaa...mmg bgge.Yg peliknyer kiteorg x dpt detect ape yg aku ngn ila salah wat.Lps dah ubah dilution utk penimbal 2 still x jd lg.So dgn ketangkasan yg ader aku g lah tye kakak Master nih..nme die K.Dalila...ape yg kiteorg tersilap.
    Hurm sbnrnyr di awl lab agk bengang d ctu sbb awl2x lg lab mmber aku kne sapu.supposedly lab td 3 org nyer experiment.Dh tggl 2 org.tp aku x kesah sgt lh psl tuh.Sbbkn korg kurg professional sbb tuh ko kuar dr grup aku.Tp yg plg mntap biler Dr.Nik dok tye "asl grup korg due org nih???"pergh beznyer soklan.Aku pon dgn bgge n tiada rse malu mnjwb" sbnrnyer last lab aituh kiteorg 3 org pastuh arinih kiteorg 2 org sbb yg lg sorg msuk grup laen'.Pastuh Dr Nik mwat konklusi sndr yg aku rse 99.9999% tepat..."ooh kwn grup kmu tuh x suke kat kamu yer"....dlm hati tanpa segan silu mnjwb.....'lantaklah aku bkn hinggin sgt nk satu grup ngn ko'...ko yg offer dr kot arituh kat aku.Lpz tuh arinih nyer lab sbb x tahan dgn godaan nth spe ko pon ngn senang 'hati bagai buaye disumbat KFC+McD+Secret Recipe...+Pizza San Francesco" n merelakn dr ko pg ke grup tersebut.....
      Agak2x next week grup spe lh yg ko msuklk kn...pergh beznyer leh rse sume perisa baskin robbin especially  kek ais krim die.Tp menurut kitab zabur ngn taurat elok mkn kurma dr mkn bnde tuh sume br lh x buncit..hak23X.Alasan x leh diterima.seriuz mengikut kewarasan Mr.Bean mmg die pon wat konklusi yg alasan tuh mcm alasan cucu die...hukhukkkkk.


    Disbbkn kiteorg x berapa bernaseb baek arinih sbb lab kiteorg salah ....kiteorg pown lunch lambat.Yg x bole blah ader sorg Popo nih cube utk menaekkn kemarahan kiteorg dgn melaung2xkan name awex kiteorg a.k.a bekas mmbe lab dgn sekuat hati seumpama bangge berjaya merembat awex aku.Wei aku ksi warning klu ko rembat owg yg aku syg aku tanpa segan silu akan mengeluarkn sttmnt yg ko pon rse cm nk blk umah jer nnti sambil menangis air mata kekeringan.Jgn smpi aku wat cmtuh.Dh lme x wat nih.Dl tyme SAMURA owg knl lah aku spe...Lidah Tajam...Mampu menyedarkn owg yg x braper sedar....


    K lah smpi ni je lah...byk2x pon saket hati...aku harap esok akan mmberi aku lebeyh ketengn..anyang...(^^)

2 comments:

Alynn Notnot said...

hahahahaha. Popo dah ade. pipi pulak? ;P

MiZz MoTiEp BlOg said...

pipi nyer yg seangktn dgnnyer lorh...mggedix jer tau!!!mak x bedung agknyer!!

Post a Comment