CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

Wednesday, January 12, 2011

Penat giler.....ngn kecewa giler

                    Arinih mmg arie penat giler sedunie......mane x pntnyer lpz klaz truz g mines ingt nk window shoppink jer...tp tgk2x smpt gak lah beli satu cardigan biru ngn satu flat shoes...terbang dwet lg nmpknyer.........lpz shoppink lak g meeting ko-k......lantik MT.....niat di hati klu boleyh kali nih x yh lah nk aktif sgt..tibe2x haa....Aleya ko jd ketua program..lorh...MOTTTIPPPP......seriuz x pnh uruskn program kire 1st tyme aku pegang post tuh...huhuuu...kli nih nyer program kiteorg plan nk wat program motivasi utk budak skola rendah yg akn mghadapi UPSR khususnyer...cube teka spe kne wat plan aktiviti tuh sume....tekalah...teka....
                     OP KOZ aku lah kn kne brainstorming dgn dr aku sndr...pastuh kne wat plan A,plan B,plan C...takut pihak skola tuh x setuju ngn plan A aku ader plan B...klu sume plan die tolak...aku g skola henry gurney je lah..leh nk tau petua utk menyushkn owg...adoii..seriuz neves pegang post nih...sbb klu program x approve..kire burn lah program nih...(nk ckp yg ketua program pon penting tau...ngahahah)
     Pastuh sejak kblkgn nih aku asek pening kepala jer...aku assume mmg aku stress pon mggu nih sbb byk sgt keje ngn slalu jer kne attack kat lab...kne mare lah....muke aku nih utk owg lpzkn geram ke...aku nih ader perasaan tau..seriuz tyme asek kne attack tuh bdn aku nk pengsan jer....tp aku tahan...aku nk clarify kat sini...aku sbnrnyer x mulakn lg keje dieorg dh stat mare aku sbb x buat nih x buat tuh..pdhal ahli kump. aku due org jer 4 tgn....n kiteorg opkoz wat keje lg lmbt dr kump.yg ader 3 org...tlglah paham wahai lecturer ku...aku merayu tahap babeng...plz..jgn lepaskn geram kat kiteorg...klu next week aku x tahan gak..jgn smpi wat aku pengsan lah...aku leh ktekn aku  ikut sume procedure dan jangan mare aku sbb aku x wat nih x wat tuh....


      Cmner nk stat wat klu asek kne mare.....bkn sorg lak tuh yg mare 3 org skali...adoiii....seriuz aku sedeyh  sgt nk g lab utk next week...down giler...ape2xpon korg marelah kiteorg smpi puas hati...maralah...biar aku pengsan...sng ckit...x yah nk mare2x lg..kn...bgus kn...idea bernas....!!!!!!!!!!!!cptlh tuka lecturer...Ya Allah kuatkn semgat hambamu ini utk mghadapi makhluk yg diciptakn oleh mu yg sentiasa berada dlm keadaan amarahnyer......Astagfirullahalazimm....k lh smpi cni jer bebeln aku...anyang!!!!!

2 comments:

Alynn Notnot said...

sian ko. takpe2 aku ade :)

MiZz MoTiEp BlOg said...

not..not...huhuu...sedeyhlh...bnci ngn bulu!!!!!!!

Post a Comment