CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

Monday, December 27, 2010

Hackktick Day..(Opkoz salah eja...mat saleh celup..)

               Waa...smbil mndgr seoul.fm mmg merelaxkan otak.yeaaaahhh aku sudh mnjd owg Korea...citer korea ..radio korea..tido korea..saranghae korea..nih sume gara2x fly ngn hot lgu x roxx...apekejadahnyer nk dgr wat mood aku down jer.woo...agk bengang d c2.Eeeh tp opkozlah aku sygkn Malaysia tmbh2x smlm skor 3-0 tuh lawan Indonesia.Wlupon permainan agk slow awal2x tp lpz drama lazer (btul ke aku eja nih) truz pemain Malaysia skor.Semangat lazer lah katekn ..hahaha..Raja Gopal pon tergelak psl kes lazer nih..hhahaa..x pela aku tau owg Malaysia x nk kite kalah cm aritu kan.Tp mmg style lah Shahrul Idlan Talaha....aku suke btullh part u-turn die tuh.Adoii..kunalan dh jd  suami no -2 ..hahaa..kuna jgn mare.naseb baek Shahrul dh kawen.Fuhh respeklah dah la br jer kawen Sabtu arituh dh kne maen utk Malaysia.Aku dgr2x lah abg saudara aku bgtau yg die x smpat pown malam pertama ngn isteri die...huhhh...kesiannyer..nih sttmnt abg saudara aku...kirenyer mlm pertama die hari nih lorh...haha....k..jgn pike laen..=P.Hurm tp yg pasti pg tadi tyme g lab aku rse tekak aku saketlah ckit2x..huhuu..nih sumenyer psl bersorak mlm td.Surelah aku nk tgk kat Indonesia nyer cmne plak.kan.Tp mmg x sngke lah 3-0 mmndgkan tyme Malaysia lwn Vietnam arituh..adussh.
           Skrg nih penumpuan ke arah Arsenal terchenta...hehe...x nk lah citer psl Gunner nnti abg aku emo..ngahaa...hurm nk citer psl lab arinih.Yg dah wat satu hari aku mnjadi hari yg plg memenatkn.Arinih lab g lmbt ckit sbb driver bas aku tertido..hahah....klu cmnih lmbtlh kiteorg nk experiment kiteorg..huhu..dh lah kne ambil mse yg lame.Arinih blaja psl handling tools jer pown.Ingtkn second year nih dh pro lah kan.Rupe2xnyer slamenih salah handling lah.Spe yg slh nih...hehehe....kiteorg wat electrophoresis ngn southern blot.waa excited2x sbb slalu dgr kat kuliah jer psl bnde nih tyme ma3x dl.Arinih kiteorg wat live punyer.sgt beruntung.
tp lab die bapak lme.sabo je lah.Pastuh kat tgh hutan belantara lak tuh.naseb baek abg bas spottink(i call him uncle okeyhh)..hahaha..naseb baek turunkan aku kat tmpt sepatut nyer.ngee~k lah anyang..nk smbung dgr lagu korea...k anyang(^^)

4 comments:

++ s y a m ! m ! s a l l e h ++ said...

gne southern blotttt kaaa????waaaa
sonok x weyhh???

MiZz MoTiEp BlOg said...

sonok kot..part tuh yg plg best...sblm southern blot tuh kne wat gel die dl....ko ingtkn yg dl kite blaja...gel electrophoresis....hehee..best2x

++ s y a m ! m ! s a l l e h ++ said...

aku blaja teori ja kot sem lps

\boringg...xnmpk kot per fntion yer kt real life..
so korg la eh kne gnekn tu..hehee

MiZz MoTiEp BlOg said...

hurm dieorg kte sume coz yg under biotect ngn biosains kne tau psl bnde nih...tp seriuz mimi aku dh rse mcm dh keje jer...tp sushlh sbb ko deal ngn bnde yg kecik...kne byk bersaba!

Post a Comment